Tomaat–venkelsoep met saffraanroom
Koude gerechten & salades
- Gerookte zalm en tonijntataki met dillecrème en krokant roggebrood
- Rivierkreeftjes met mango en chili-limoenvinaigrette
- Roastbeef met truffelroomkaas en venkelpickles
- Carpaccio van kalfspicanha met Parmezaanse schilfers, kappertjes en dragonvinaigrette
- Capresesalade 2.0 met Parmaham, meloen en mozzarella
- Salade van pulled crispy chicken met pasta, Parmezaan en pancettakruim
- Verrine van draadjesvleessalade met ingelegde groenten en eimimosa
- Parelcouscous-tabouleh met feta, geroosterde zoete aardappel en kikkererwten
- Frisse komkommersalade met granaatappel en munt
- Krieltjes in citroen-dilledressing met krokant kaaskrokantje van boerenkaas
Brood & kaas
Selectie van streek- en boerenkazen, geserveerd met notenbrood en vijgenchutney
Ambachtelijk brood, waaronder kerststol met amandelspijs, mini-croissants en koffiebroodjes
Geserveerd met toppings, tapenades en gezouten boerenboter
Warme gerechten
- Ossenhaas en zalm van de Big Green Egg, gebakken met rozemarijn-kruidenolie
- Pasteitjes gevuld met ragout van bospaddenstoelen en diverse knollen uit de Dutch oven
- Mediterrane aardappelgratin
- Verse friet
Dessertbuffet
- Italiaanse patisserie, onder andere
- Omelet Sibérienne met afgebrande meringue
- Soesjes gevuld met crème en overgoten met chocolade
- Tiramisu Golosa gedrenkt in Marsala-wijn
- Aardbeienijstaart
- Citroentaart
- Luxe taarten met onder meer Oreo, stroopwafel en bitterkoekjes
- Vers fruit met vuurwerk
Kinderbuffet
Tomatensoep met balletjes
Parmaham met meloen
Spiesje van kippendij en mini-runderhamburger
Poffertjes, bitterballen en kipnuggets
Franse frietjes en kleurrijke koude groentefriet met mayonaise, ketchup en appelmoes
Kinderijsbeker