Menu
Klassieke gerechten met een moderne inslag

Menukaart

Brasserie Park voert een klassieke kaart, maar dan met een moderne inslag. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Huisgemaakte taartjes bij onze eigen fairtrade Johannes koffie en het 12 uurtje vis vind je altijd op de lunchkaart en 's avonds geniet je van gerechten van de Big Green Egg, dat geeft het vis en vlees een heerlijke grillsmaak. Ook veel borrelhappen worden bereid op dit keramische ei. Lekker! Kinderen maken hun keuze van de uitgebreide kinderkaart. Vanaf 11.00 uur kun je bij ons terecht voor lunch en vanaf 17.00 uur voor diner.

Sandwiches op dubbeldonker brood
CARPACCIO tomatensalsa, pepitas, rucola en Parmezaanse kaas
9.50
GEROOKTE HEILBOT Hollandse garnalen, appelkappertjes, eitje en cocktailsaus
8.50
KALFSPASTRAMI olijven, gegrilde groente en honingwalnoten
8.50
OLD AMSTERDAM (VEGA) rauwkostsalade, eitje en grove mosterdmayonaise
8.00
UITSMIJTER (VEGA) extra: spek 0,50 | kaas 0,50 | ham 0,50
7.50
Salades
CAESERSALADE kip, croutons, ansjovis, spek, Parmezaanse kaas en mosterddressing
12.00
LENTESALADE (VEGA) asperges, radijs, doperwten, komkommer, hazelnoten, zachte geitenkaas en witte wijndressing
11.50
GEGRILDE RODE TONIJN paksoi, sojabonen, Spaanse peper, mango en Japanse mayonaise
12.50
Soepen
SPINAZIESOEP (VEGA) crème fraîche en knoflookcroutons
6.00
THAISE KOKOSSOEP shiitake en garnalen
6.50
Specials
12 uurtje vis gerookte zalm, krabsalade en garnalenkroketjes op dubbeldonker brood (suppl. Hollandse garnalen 2,75)
9,75
GEHAKTBAL UIT DE JUS tijgerwit brood en piccalillymayonaise
9.50
KROKETTEN van Oma Bobs bruin brood met grove mosterd
8,75
BOERENTOSTI ham, kaas, tomaat, rode ui en kruidenmayonaise
7.00
Club sandwich zalm getoast wit brood, gerookte zalm, eiersalade, mosterd cress en chips
9.75
Specials van de Big Green Egg
Parkburger tomaat, gebakken uienringen, cheddar, bacon en barbecuesaus
10.50
Hete kip kippendij, knoflook, Spaanse peper, bosui, cashewnoten en ketjap
9.50
Desserts
GEMARINEERDE AARDBEIEN basilicumroom en vanille-ijs
6,50
CHOCOLADE PANNA COTTA kersenhangop en kletskoppen
6.50
KAAS vier soorten kaas met vijgenjam en notenbrood
9,50
KOFFIE PARK koffie, crème brûléetje en limoncellootje
6.50
Voorgerechten
CARPACCIO tomatensalsa, pepitas, uitgebakken spek, rucola en Parmezaanse kaascrème
10.75
HUISGEROOKTE ZALM VAN DE ZIJLSTROOM gepocheerd eitje, yuzuparels, toast en Hollandaiseschuim
10.50
RODE TONIJN gemarineerd met soja, limoen en avocado, zoetzure venkel en gebakken uitjes
9.75
PADDENSTOELENTAARTJE (VEGA) spinazie, knoflook, perencompote en truffelolie
8.50
SLAKKEN UIT DE OVEN portobello, kruidenboter en blauwe kaas
9.50
QUINOA TABOULEH (VEGA) kikkererwten, tomaat, komkommer, rozijnen en chips van oergroente met honingdressing
9.75
KALFSTARTAAR olijfolie, citroen, krokante pecorino en rucolamayonaise
10.25
MAKREELFILET aubergine, amandelen en vanille
8.75
Voorgerecht menu
9.50
Soepen/salades
SPINAZIESOEP (VEGA) crème fraîche en knoflookcroutons
6
THAISE KOKOSSOEP shiitake en garnalen
6.50
Hoofdgerechten
TOURNEDOS jonge broccoli, gepofte aardappeltjes en cognac-appeljus
24.50
RODE UIENTAARTJE UIT DE OVEN (VEGA) geitenkaas, belugalinzen, tomaten, couscous en kruidenolie
16.50
ZALMFILET spinazie, saffraanmousseline, gepofte tomaat en ras el hanout beurre blanc
19.25
DUO VAN LAMSRACK EN RUMP jonge broccoli, zoete aardappelcrème en honing-tijmjus
23.00
TORTELLINI (VEGA) gevuld met snijbiet, Parmiggiano, rucolasalade en zongedroogde tomatensaus
18.50
ZEEBAARS UIT DE OVEN bospeen, gegrilde venkel, groene kruiden en rode uienchutney
19.50
Hoofdgerecht menu
18.50
Hoofdgerechten van de Big Green Egg
Mixed grill drie soorten vlees, gebakken wortels, krielaardappels en Café de Paris boter
23.50
KALFSENTRECOTE ratatouille, aardappeltaartje en Hollandaiseschuim
20.75
PICANHA USA BEEF groene asperges, bimi, mini-champignons, geroosterde tomaat en rozemarijnjus
22.50
PARK BURGER cheddar, jalapeños, spek en tomatensalsa
16.75
Salades
CAESERSALADE kip, croutons, ansjovis, spek, Parmezaanse kaas en mosterddressing
12.00
LENTESALADE (VEGA) asperges, radijs, doperwten, komkommer, hazelnoten, zachte geitenkaas en witte wijndressing
11.50
GEGRILDE RODE TONIJN paksoi, sojabonen, Spaanse peper, mango en Japanse mayonaise
12.50
suppl. friet bij salade
+ 2.75
Nagerechten
TRIFLE cake, citroen, Likeur 43 en meringue
6.50
TARTE TATIN van bosvruchten met yoghurtijs
6.50
GEMARINEERDE AARDBEIEN basilicumroom en vanille-ijs
6.50
CHOCOLADE PANNA COTTA kersenhangop en kletskoppen
6.50
KAAS vier soorten kaas met vijgenjam en notenbrood
9.50
KOFFIE PARK koffie, crème brûléetje en limoncellootje
6.50
Nagerecht menu
7,50
Kids
Patat met snack keuze uit kroket, frikandel, kipnuggets of kaassouflé
7,00
Frietjes met vis of vlees en groenten
8,95
Poffertjes poedersuiker
5,00
Spaghetti
7,00
Kinderijsbeker aardbei, chocolade of vanille
3,50
Raketje
1,00
Perenijsje
1,00
Schatkist vanille en chocolade
2,75
Happen
Brood smeersels
4,00
Gemengde olijven
3,00
Blokjes Old Amsterdam grove mosterd
5,50
Van der Zon rookworst warm, met tafelzuren
6,00
Notenmix
2,50
Hollands plateau kaas, worst, nootjes, bitterballen en kaastengels
10,75
Mediterraans plateau olijven, gamba's, gedroogde ham, mozzarella en calamares
11,50
Happen van de Big Green Egg
Gamba's 7 stuks
8,50
Kipkluifjes 8 stuks
5,75
Warme snacks
Calamares aioli
5,50
Bitterballen 8 stuks, mosterd
5,50
Kaastengels 8 stuks, chilisaus
5,50
Bittergarnituur 12 stuks, gemengd, mosterd- en chilisaus
8,50
Van Oma Bobs
Geitenkaaskroketjes 6 stuks, honing-truffelsaus
6,50
Bekkenbranders 9 stuks, chilisaus
6,50
Zoet
Appeltaart
3,50
Koek van de maand
2,75
Witte chocolade cheesecake
3,25
Sticky chocolade brownie
3,25
Bonbon melk, puur of wit
0,50 p.st.
Witte wijnen
Guillaman chardonnay Frankrijk, Côtes de Gascogne (ecologisch) | vol rond, citrus, goudgeel
3,95 / 21,50
Guillaman sauvignon blanc Frankrijk, Côtes de Gascogne (ecologisch) | fris, zacht, sappig
3,95 / 21,50
L'Elfo pinot grigio Italië, Veneto | krachtig, exotisch
4,50 / 25,00
Dumanet chardonnay reserve Frankrijk, Languedoc | houtlagering, boter, vanille
4,50 / 25,00
Hacienda de la Vega verdejo Spanje, Rueda | vol-fruit, frisse zuren, citrus
4,75 / 25,00
Piedra del Mar albariño Spanje, Rias Baixas | mandarijn, sappig
28,50
Eradus sauvignon blanc Nieuw-Zeeland, Marlborough | stuivend fruit, zuiver-fris
27,50
Domaine Figeat pouilly fumé sauvignon blanc Frankrijk, Loire | stuivend fruit, fris, strak
35,00
Domaine Olivier chardonnay Frankrijk, Bourgogne | vol, rijk, vettig
35,00
Weingut Loimer grüner veltliner lois Oostenrijk, Niederosterreich | fris, licht, elegant
29,75
Rosé
Domaine St. Felix grenache Frankrijk, Pays d’oc | zonnig, droog, fris
3,95 / 21,50
Miraval grenache Frankrijk, Côtes de Provence | mineralen, bloesem, verfissende zuren
34,00
Dessertwijnen
Stellar Heaven on earth Zuid-Afrika
4,75
Pedro Ximinez sherry Spanje, Valdespino
4,50
Rode wijnen
Dumanet merlot Frankrijk, Languedoc | kruidig, rond, soepel
4,50 / 25,00
Pecatis tuis tempranillo Spanje, Castilla y León | stevig, soepel, rood fruit
3,95 / 21,50
Dragunera nero d'avola Italië, Sicilië | kaneel, pruimen, zacht
4,50 / 25,00
Bodegas Amezola tempranillo Spanje, Rioja | stevig, kruidig, sappig
27,50
Rosso del gello montecucco sangiovese talië, Toscane | stevig, vol fruit, specerijen
35,00
Bajo montepulciano Italië, d’Abruzzo | vol, kersen, toegankelijk
27,50
Wirra Wirra Scrubby Rise shiraz cabernet sauvignon Australië, Mclaren Vale | sappig, kruidig, pittig
28,50
Villa Wolf pinot noir Duitsland, Pfalz | levendig, fris, fruitig
28,00
Mousserend
Prosecco spumante la delizia Italië, Friuli
4,00 / 22,00
Bubb crémant Frankrijk, d’Alsace
34,50
Billecart Salmon brut reserve Frankrijk, Champagne
52,50
Aperol spritz
5,50
Kir / kir royal
3,75 / 5,25
Limoncello di capri & prosecco
6,50
Le St. Germain cocktail Elderflower, prosecco en munt
8,50
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!