Klassieke gerechten met een moderne inslag

Menukaart

Brasserie Park voert een klassieke kaart, maar dan met een moderne inslag. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Huisgemaakte taartjes bij de koffie en het 12 uurtje vis vind je altijd op de lunchkaart en 's avonds geniet je van gerechten van de Big Green Egg, dat geeft het vis en vlees een heerlijke grillsmaak. Ook veel borrelhappen worden bereid op dit keramische ei. Lekker! Kinderen maken hun keuze van de uitgebreide kinderkaart. Vanaf 11.00 uur kun je bij ons terecht voor lunch en vanaf 17.00 uur voor diner.

Sandwiches op dubbeldonker brood
Carpaccio pesto, pijnboompitten, zongedroogde tomaat, rucola en Parmezaanse kaas
9,50
Chèvre (vega) geitenkaas uit de oven met nootjes en balsamicostroop
8,00
Gerookte makreel heksenkaas, komkommer, appel en kappertjes
8,50
Hummus (vega) gepofte groenten en notensla
8,00
Uitsmijter Extra toppings: spek, kaas, ham (meerprijs 0,50 p.st.)
7,50
Salades
Blauwe kaas gepofte groenten, vijgen, gemengde nootjes en rode portstroop
10,00
Vis gerookte zalm, Noorse garnalen, makreel, rode ui, kappertjes en groene kruidendressing
11,00
Soepen
Uiensoep (vega) kruidencroutons en oude kaas
6,50
Bretonse vissoep schelpjes, saffraan en crème fraîche
7,50
Specials
12 uurtje vis gerookte zalm, krabsalade en een garnalenkroket op dubbeldonker brood
9,75
Club sandwich getoast wit brood met kip, bacon, ei, chips en pestomayonaise
9,75
Lekkerbekjes salade, friet en tartaarsaus
13,75
Kroketten van Oma Bobs rundvleeskroketten op tijgerwitbrood met grove mosterd
8,75
Boerentosti ham, kaas, tomaat en pestomayonaise
6,00
Specials van de Big Green Egg
Parkburger tomaat, gebakken uienringen, cheddar, bacon en barbecuesaus
11,50
Pulled chicken champignons, bosui, pijnboompitjes en cocktailsaus
9,50
Lunchmenu
Klein soepje, sandwich naar keuze, koffie of thee keuze uit: carpaccio, gerookte makreel en chèvre
14,25
Desserts
Apfelstrudel boerenjongensstroop en kaneelijs
6,00
Vanille crème brûlée hazelnotenroomijs
6,00
IJshoorntje chocolade, Haagsche hopjes, aardbeienroomijs, slagroom en rood fruitcompote
6,00
Zoet
Appeltaart
3,50
Witte chocolade cheesecake
3,25
Sticky chocolade brownie
2,75
Bonbon melk, puur of wit
0,50 p.st.
Happen
Brood smeersels
4,00
Gemengde olijven
3,00
Blokjes Old Amsterdam grove mosterd
5,50
Van der Zon rookworst warm, met tafelzuren
6,00
Notenmix
2,50
Hollands plateau kaas, worst, nootjes, bitterballen en kaastengels
10,75
Mediterraans plateau olijven, gamba's, gedroogde ham, mozzarella en calamares
11,50
Happen van de Big Green Egg
Gamba's 7 stuks
8,50
Kipkluifjes 8 stuks
5,75
Warme snacks
Calamares aioli
5,50
Bitterballen 8 stuks, mosterd
5,50
Kaastengels 8 stuks, chilisaus
5,50
Bittergarnituur 12 stuks, gemengd, mosterd- en chilisaus
8,50
Van Oma Bobs
Geitenkaaskroketjes 6 stuks, honing-truffelsaus
6,50
Bekkenbranders 9 stuks, chilisaus
6,50
Voorgerechten
Hollandse garnalenkroketten handgemaakt, citroenmayonaise en gefrituurde peterselie met toast
5,25 p.st.
Boerenpaté van Brandt & Levie cranberrygelei, schorsenerenchips en gebakken champignons
8,75
Carpaccio olijfolie, balsamicoazijn, Parmezaan, pijnboompitten en rucola
9,50
Eggs benedict gepocheerd scharrelei, verse truffel, briochebrood, spinazie, knapperige kappertjes en Hollandaisesaus
8,50
Gebakken schelpjes Spaanse peper, knoflook, kruiden en boerenbrood
9,25
Steak tartaar handgehakte biefstuk met mosterd, ui, augurk, kruiden, eidooier en kruidencroutons
9,50
Gebakken zwezerik bloedworstkaantjes, bietjes, groene asperges, hazelnotencrumble en rode portstroop
12,25
Zalm Frans gemarineerde zalm met garnalensalade, radijs, kwarteleitje en mierikswortelcrème
9,75
Voorgerecht menu
8,50
Om te delen
Charcuterie plateau van Brandt & Levie gedroogde coppa, venkelworst, boerenpaté, blauwe kaas met vijgen, olijven, toast en brood met truffelcrème,
14,75
Vega plateau gepofte groenten, Franse kaasjes, humus, olijven, vijgen, toast en brood met truffelcrème
13,50
Soepen
Uiensoep (vega) kruidencroutons en oude kaas
6,50
Bretonse vissoep schelpjes, saffraan en crème fraîche
7,50
Hoofdgerechten
Tournedos boontjes met spek, gepofte Roseval aardappeltjes en pepersaus
23,50
Kaasfondue diverse groenten, aardappelen en brood
17,75
Portobello uit de oven gebakken spinazie, feta, gekonfijte zilveruitjes en krokante Parmezaanse kaas
16,50
Sliptong bospeen, truffelaardappeltjes en grove ravigottesaus
19,75 (2 st.)/24,50 (3 st.)
Klassieke stoofpot stoofvlees van het seizoen, Opperdoezer aardappelpuree en Gieser Wildeman stoofpeertjes
17,25
Zeebaarsfilet groene asperges, poftomaatjes, aardappelsoufflé en Pernodsaus
19,75
Hoofdgerecht menu
18,50
Hoofdgerechten van de Big Green Egg
Mixed grill selectie van de chef met bospeen, gebakken ui, rösti-aardappeltaartje en grove kruidenmosterd
23,50
Kalfsribeye gebakken bloemkool, aardappelcrème en béarnaisesaus
19,75
Scharrel speenbigrack gepofte oergroenten en bruin bierjus
18,75
Wagyu burger 170 gr sla, tomaat, augurk, ui, champignons, raclettekaas, spek en mosterdmayonaise
17,25
Nagerechten
Vanille crème brûlée hazelnotenroomijs
6,50
Apfelstrudel boerenjongensstroop en kaneelijs
6,00
IJscoupe chocolade, Haagsche hopjes, aardbeienroomijs, slagroom en rood fruitcompote
6,00
Flensjes limoncellocurd, moccaboontjes en cassissorbetijs
6,50
Kaas verschillende kazen met Rinse appelstroop en notenbrood
8,00
Nagerecht menu
6,00
Kids
Patat met snack keuze uit kroket, frikandel, kipnuggets of kaassouflé
7,00
Fish & Chips
8,95
Poffertjes poedersuiker
5,00
Spaghetti
7,00
Kinderijsbeker aardbei, chocolade of vanille
3,50
Raketje
1,00
Perenijsje
1,00
Schatkist vanille en chocolade
2,70
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!