Menu
Klassieke gerechten met een moderne inslag

Menukaart

Brasserie Park voert een klassieke kaart, maar dan met een moderne inslag. De chef-kok haalt zijn inspiratie uit zowel de Franse, mediterraanse als Aziatische keuken. Huisgemaakte taartjes bij onze eigen fairtrade Johannes koffie en het 12 uurtje vis vind je altijd op de lunchkaart en 's avonds geniet je van gerechten van de Big Green Egg, dat geeft het vis en vlees een heerlijke grillsmaak. Ook veel borrelhappen worden bereid op dit keramische ei. Lekker! Kinderen maken hun keuze van de uitgebreide kinderkaart. Vanaf 11.00 uur kun je bij ons terecht voor lunch en vanaf 17.00 uur voor diner.

Sandwiches op dubbeldonker brood
CARPACCIO pesto, pijnboompitten, rucola en Parmezaanse kaas
9.50
PAPRIKAHUMMUS (VEGA) trostomaat, noten en jonge veldsla
8
GEROOKTE MAKREEL Noorse garnaaltjes, spinaziesalade, gekookt eitje, groene asperges en heksenkaas
8.50
VITELLO TONNATO Hollandse sla, cornichons, tonijnmayonaise en pepita’s
8.50
UITSMIJTER (VEGA) extra: spek 0,50 | kaas 0,50 | ham 0,50
7.50
Salades
GEBRADEN ENTRECÔTE gegrilde groenten, balsamico en Parmezaanse kaas
12.50
VIS gerookte zalm, makreel, Noorse garnalen, eitje en saffraandressing
13.00
JONGE GEITENKAAS witlof, vijgen, pecannoten en een stroop van port en tijm
12.50
Soepen
POMPOEN (VEGA) korianderpesto en saffraanroom
6.50
VENKEL-KNOLSELDERIJ Hollandse garnaaltjes en dillecroutons
6.50
Specials
12 uurtje vis gerookte zalm, krabsalade en een garnalenkroket op dubbeldonker brood (suppl. Noorse garnalen 2,75)
9,75
Club sandwich getoast wit brood met gebraden entrecôte, Parmezaanse kaas, kruidencrème, tomaat, ei en chips
9,75
KROKETTEN van Oma Bobs draadjesvleeskroketten op tijgerwitbrood met grove mosterd
8,75
GEHAKTBAL UIT DE JUS tijgerwitbrood en piccalillymayonaise
9.50
Specials van de Big Green Egg
Parkburger tomaat, gebakken uienringen, cheddar, bacon en barbecuesaus (suppl. friet 2,75)
9.50
WRAP GEGRILDE KIP avocadocrème, paprika en pesto
6
Desserts
PANNA COTTA rood fruit, saus van vanille en basilicum en een kruim van chocoladebrownie
6
CITROENTAARTJE groene appel sorbetijs en frambozencoulis
6
CHOCOLADEMOUSSE kladders en hazelnootkletskoppen
6
KAAS verschillende kazen met Rinse appelstroop en notenbrood
8
Zoet
Appeltaart
3,50
Koek van de maand
2,75
Witte chocolade cheesecake
3,25
Sticky chocolade brownie
3,25
Bonbon melk, puur of wit
0,50 p.st.
Happen
Brood smeersels
4,00
Gemengde olijven
3,00
Blokjes Old Amsterdam grove mosterd
5,50
Van der Zon rookworst warm, met tafelzuren
6,00
Notenmix
2,50
Hollands plateau kaas, worst, nootjes, bitterballen en kaastengels
10,75
Mediterraans plateau olijven, gamba's, gedroogde ham, mozzarella en calamares
11,50
Happen van de Big Green Egg
Gamba's 7 stuks
8,50
Kipkluifjes 8 stuks
5,75
Warme snacks
Calamares aioli
5,50
Bitterballen 8 stuks, mosterd
5,50
Kaastengels 8 stuks, chilisaus
5,50
Bittergarnituur 12 stuks, gemengd, mosterd- en chilisaus
8,50
Van Oma Bobs
Geitenkaaskroketjes 6 stuks, honing-truffelsaus
6,50
Bekkenbranders 9 stuks, chilisaus
6,50
Voorgerechten
VITELLO TONNATO tonijnmayonaise, cornichons, pepita’s en veldsla
9.75
TRIO VAN BUIKSPEK, GAMBA EN TEMPURA OESTER wakamesalade en wasabischuim
10.75
IN RODE BIET GEMARINEERDE ZALM crème fraîche, haringkaviaar en blini’s
9.75
GEBAKKEN GEITENKAAS (VEGA) sinaasappelbroodkruim, witte druiven, suikerwalnoten en honingvinaigrette
8
OOSTERS GELAKTE EENDENBORST paksoy, shiitake en bimi met misobouillon
9.75
KLASSIEKE RUNDERCARPACCIO pesto, pijnboompitten, rucola, Parmezaanse kaas en schorsenerenchips
9.25
GEROOKTE RIB-EYE VAN LIVAR rosevalaardappelsalade, pancetta en kruidencrème
9.50
SLAKKEN gegratineerd in de oven met kruidenboter, gruyère en boerenbrood
8.50
Voorgerecht menu
8,75
Soepen/salades
POMPOEN (VEGA) korianderpesto en saffraanroom
6.50
VENKEL-KNOLSELDERIJ Hollandse garnaaltjes en dillecroutons
6.50
Hoofdgerechten
ROODBAARSFILET gegrilde buikspek, oosterse roerbak en zoetzure saus
19.75
TOURNEDOS twee structuren van knolselderij, krokante aardappel en jus van port
23.50
GROENTECURRY (VEGA) gember en kerrie, noedelsalade, pinda’s en sesamvinaigrette
16.50
STOOFPOTJE VAN HET SEIZOEN aardappelcrème en seizoensgroenten
18.50
CANNELLONI (VEGA) gevuld met spinazie, zongedroogde tomaat en ricotta met notensalade
17.00
DUO VAN ZALM EN GAMBA kruidenrisotto, broccoli, trostomaten en witte wijnsaus
19.75
Hoofdgerecht menu
18,50
Hoofdgerechten van de Big Green Egg
Mixed grill drie soorten vleesbereidingen, paprikasalsa, aardappeltaartje en seizoensgroenten
23,50
RUNDERBAVETTE haricots verts, gebakken paddenstoelen en truffelboter
19,75
BIO ST. HENDRIK SPEENBIG bonne femme en jus van lavas
19.75
BEEF BURGER pancetta, taleggio, balsamico-uitjes en zongedroogde-tomatenmayonaise
16.75
Nagerechten
PANNA COTTA rood fruit, saus van vanille en basilicum en een kruim van chocoladebrownie
6
ANANAS gemarineerd in dragon, cocosmacronen en mojitosorbetijs
6
CITROENTAARTJE groene appel sorbetijs en frambozencoulis
6
CHOCOLADEMOUSSE kladders en hazelnootkletskoppen
6
KAAS verschillende kazen met Rinse appelstroop en notenbrood
8
Nagerecht menu
6,50
Kids
Patat met snack keuze uit kroket, frikandel, kipnuggets of kaassouflé
7,00
Frietjes met vis of vlees en groenten
8,95
Poffertjes poedersuiker
5,00
Spaghetti
7,00
Kinderijsbeker aardbei, chocolade of vanille
3,50
Raketje
1,00
Perenijsje
1,00
Schatkist vanille en chocolade
2,75
Witte wijnen
Guillaman chardonnay Frankrijk, Côtes de Gascogne (ecologisch) | vol rond, citrus, goudgeel
3,95 / 21,50
Guillaman sauvignon blanc Frankrijk, Côtes de Gascogne (ecologisch) | fris, zacht, sappig
3,95 / 21,50
L'Elfo pinot grigio Italië, Veneto | krachtig, exotisch
4,50 / 25,00
Dumanet chardonnay reserve Frankrijk, Languedoc | houtlagering, boter, vanille
4,50 / 25,00
Hacienda de la Vega verdejo Spanje, Rueda | vol-fruit, frisse zuren, citrus
4,75 / 25,00
Piedra del Mar albariño Spanje, Rias Baixas | mandarijn, sappig
28,50
Eradus sauvignon blanc Nieuw-Zeeland, Marlborough | stuivend fruit, zuiver-fris
27,50
Domaine Figeat pouilly fumé sauvignon blanc Frankrijk, Loire | stuivend fruit, fris, strak
35,00
Domaine Olivier chardonnay Frankrijk, Bourgogne | vol, rijk, vettig
35,00
Weingut Loimer grüner veltliner lois Oostenrijk, Niederosterreich | fris, licht, elegant
29,75
Rosé
Domaine St. Felix grenache Frankrijk, Pays d’oc | zonnig, droog, fris
3,95 / 21,50
Miraval grenache Frankrijk, Côtes de Provence | mineralen, bloesem, verfissende zuren
34,00
Dessertwijnen
Stellar Heaven on earth Zuid-Afrika
4,75
Pedro Ximinez sherry Spanje, Valdespino
4,50
Rode wijnen
Dumanet merlot Frankrijk, Languedoc | kruidig, rond, soepel
4,50 / 25,00
Pecatis tuis tempranillo Spanje, Castilla y León | stevig, soepel, rood fruit
3,95 / 21,50
Dragunera nero d'avola Italië, Sicilië | kaneel, pruimen, zacht
4,50 / 25,00
Bodegas Amezola tempranillo Spanje, Rioja | stevig, kruidig, sappig
27,50
Rosso del gello montecucco sangiovese talië, Toscane | stevig, vol fruit, specerijen
35,00
Bajo montepulciano Italië, d’Abruzzo | vol, kersen, toegankelijk
27,50
Wirra Wirra Scrubby Rise shiraz cabernet sauvignon Australië, Mclaren Vale | sappig, kruidig, pittig
28,50
Villa Wolf pinot noir Duitsland, Pfalz | levendig, fris, fruitig
28,00
Mousserend
Prosecco spumante la delizia Italië, Friuli
4,00 / 22,00
Bubb crémant Frankrijk, d’Alsace
34,50
Billecart Salmon brut reserve Frankrijk, Champagne
52,50
Aperol spritz
5,50
Kir / kir royal
3,75 / 5,25
Limoncello di capri & prosecco
6,50
Le St. Germain cocktail Elderflower, prosecco en munt
8,50
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!