Menu

Hier is het altijd gezellig druk

Naast het park De Houtkamp in Leiderdorp vind je sinds 2004 Brasserie Park. De brasserie deed vroeger dienst als boerderij en dat straalt het gebouw nog helemaal uit, mede door de authentieke luikjes, houten balken en melkbussen aan het plafond. De chef heeft zich voor de menukaart laten inspireren door de Franse, mediterraanse en aziatische keuken. Er prijkt een grote Big Green Egg in de keuken, waar het keukenteam de meest heerlijke gerechten op bereidt. Ook gezinnen met kinderen weten de brasserie de vinden, het is er altijd gezellig druk.

Iets te vieren?

Heb je iets te vieren? Brasserie Park heeft maar liefst vier aparte zalen welke je exclusief kunt huren voor een vergadering of feest. Van klein tot groot: voor ieder gezelschap een passende ruimte. Het enthousiaste personeel helpt je met de organisatie van het perfecte feest voor iedere gelegenheid. Informeer naar de mogelijkheden.

'De heerlijkste gerechten van de Big Green Egg.'

Het team van Brasserie Park.

Wij serveren jouw huisgemaakte taart, maken je favoriete lunchspecial, bakken die lekkere bitterbal, bereiden de lekkerste gerechten op de big green egg, tappen je biertje en mixen je gin-tonic. Iedere dag van 9.00 uur ‘s ochtends tot ’s avonds laat staat het team van Brasserie Park voor je klaar.

Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!