Menu

Zitkamer (Buitenverblijf)

Het aantal personen kan afwijken wegens het coronavirus, neem daarom contact met ons op.

Aan de achterkant van Brasserie Buitenhuis vind je het allernieuwste gedeelte van de brasserie: het Buitenverblijf. Het Buitenverblijf is onderverdeeld in drie ruimtes: de Zitkamer (77 m2), de Woonkamer (154 m2) en daar tussenin: Bar Buitenhuis. 

De Zitkamer is een sfeervolle ruimte en is ideaal voor een vergadering, lunch, borrel, diner of feest. In de Zitkamer staat, naast een aantal losse tafels, stoelen en banken, één lange tafel van maar liefst 8 meter, waaraan maximaal 28 personen kunnen zitten. Bij de Zitkamer hoort een (privé) terrasgedeelte, waardoor je altijd naar buiten kan. 's Avonds geniet je van een adembenemende zonsondergang. Vanuit de bar worden de drankjes geserveerd. Dan zorgen we ervoor dat - naast dat we drankjes uitserveren - ook de selfservice bar goed gevuld is, zodat je op ieder moment van de dag je drankje kan pakken.  

Zie je de gewenste opstelling niet tussen de aantallen staan? Geen probleem, onze opstellingen zijn flexibel en we denken heel graag mee betreft de mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Druk op de groene button "maak prijsindicatie" hier links.

Afmeting 12 x 6,4 meter
Minimale omzet vanaf €1.000,-
Capaciteit borrel/feest 60 personen
Capaciteit bbq/buffet 50 personen
Capaciteit diner 50 personen
Sluit venster
Reserveer direct een tafel of informeer naar de mogelijkheden voor jouw feest!